Löydy. Brändää itsesi verkossa

Löydy Brändää itsesi verkossa

Aktiivisen verkkoidentiteetin luominen on tietotyön edellytys. Tämä kirja opastaa vaikuttavaan verkkoviestintään ja antaa eväitä tulokselliseen toimintaan verkossa.

Yhä useampaan työtehtävään liittyy verkostoitumista ja työnhakutilanteessa laajasta verkostosta vasta onkin etua.

Digitaalinen ja verkottunut toimintaympäristö avaa monia uusia keinoja vaikuttamiseen. Sosiaalinen media voi toimia vahvistimena sille, mitä jo olet. Sen avulla voit tuoda esiin ja saada huomiota hyville ajatuksillesi, olla avuksi ja olla mukana osana suurempaa tarkoitusta tai aatetta. Huomaa kuitenkin, ettet voi teeskennellä jotakin, mitä et oikeasti ole. Vaikuttavan verkkopersoonan on oltava vaikuttava persoona.

Teoksessa kerrotaan, miten voit olla vaikuttava työntekijänä tietotyön ja luovan työn eri sektoreilla, ja opastaa lukijaa henkilökohtaisen ammatillisen sosiaalisen median strategian tekemisessä ja sen toteuttamisessa.

Löydy käsittelee vaikuttavassa toiminnassa tarvittavia taitoja ja itsensä johtamisen keinoja ja kertoo, millainen nettipersoona voi olla vaikuttava ja mitkä ovat vaikuttavan toiminnan edellytyksiä ja piirteitä.

Kirjat tekijät FT Marylka Yoe Uusisaari työskentelee aivotutkijana Japanissa ja YTM Tuija Aalto on uusien palvelujen kehityspäällikkö YLEn Tulevaisuus Labissa.

Suositushinta:
36.00 €
ISBN:
978-951-692-807-7
Kirjastoluokka:
61.72
Sivuja:
138